Konec roku je tu a s ním bilancování :-)

26.12.2012 21:31

 

Rekapitulace roku 2012

Máme za sebou další rok a je tu bilancování. Rok 2012 byl v mnoha ohledech velmi úspěšný. Do smečky nám přibyla borderka Aša, kterou Rika hned přijmula za svou a má tak parťáka na domácí hrátky.

Soutěžili jsme hlavně v dogdancingu, ale odskočili jsme si pro zpestření i na závody v obedienci a NZŘ. 

V dogdancingu jsme měli velmi úspěšnou sezónu. 3x jsme  s Rikou vyrazily na závody do Rakouska : v březnu v Langenwangenu jsme ještě závodily v Klasse 2, na podzim jsme již přešli do Klasse 3. A co výjezd to první místo. Dokonce se nám podařilo stát se Mistry Rakouska v Dogdancingu.

Vyrazily jsme na závody také do Itálie na  Dog Olympic Games a získaly tam zlatou medaili. 

Další zemí kde jsme v roce 2012 závodily v dogdancingu byla Belgie. Na konci roku jsme na Belgium Open v Balenu vyhráli součet HTM a Freestylu. V HTM jsme byli 3. A v F 8.

Takže co výjezd mimo ČR to úspěch  :-).

V Čechách jsme závodily jen na KZ  a  na MR a to jak v HTM tak ve Freestylu.  Získali jsme titul vicemistra  ČR v obou divizích a kvalifikovali se jak ne MS tak na ME.

Světové mistrovské soutěže

Na ME jsme skončily ve freestylu na krásném 13.místě a získaly zlato  za družstva pro Českou republiku. A MS to byla asi naše nejúspěšnější soutěž v roce 2012. V HTM jsme v jednotlivcích získaly krásné 5. místo.  

Co se zkoušek týče tak v dogdancingu jsme dodělali zkoušku F2 a tím splnily podmínky pro získání titulu Matser of Dogdancing 2. Úrovně.

Zkouškovaly jsme i ve stopách, doplnili si postupku složením zkoušky FPr2 a FPr3 a složily stopařskou zkoušku i dle NZŘ a to ZPS1.

 

 

A co nějaké plány a předcevzetí do roku 2013? Nic takového nemám, budeme s Rikou dál dělat co nás baví. Takže budem chodit na procházky do lesa, běhat, jezdit na kole (jen já Rika na kole nejezdí :-) ) plavat, stopovat, trénovat obrany,běhat agility a cvičit nejrůznější cviky a triky. I když přeci jen jedno předcevzetí by bylo. Už tři roky slibuji, že Rice vyřídím výkonostní průkaz na agility a vyrazíme i na agility závody. 

Takže všem přejeme báječný rok 2013