DDI Austrian Open a získaný titul Mistr Rakouska

05.11.2012 18:14

4.11.2012 proběhlo v Grazu otevřené Mistrovství Rakouska v Dogdancingu

Od Slovenských dogdancingových kamarádek jsem se dověděla, že je to skvěle zorganizovaný závod a tak jsem se rozhodla přihlásit se a jet přes 500 Km zazávodit si. A stálo to za to. Opravdu to byl moc příjemný závod. Velká dobře ohraničená plocha s kvalitním kobercem, spousta diváků, protože závod byl součástí veletrhu. V patře nad ním byl prostor pro zázemí, kde jsme si mohli uložit domečky pro psy a také tam byla rozvičovací plocha. Dále stoly a židle a velká obrazovka, která přenášela dění v hale, občerstvení a toalety. Starostliví stewardi, se po celý závod starali o to, aby se vždy každý tým včas připravil a dovedli jej do závodního prostoru a po odcvičení odvedli zpět do zázemí.

Po dvou startech a dvou vítězstvích v Klasse 2 jsme s Rikou přešli do Klasse 3, tedy třídy nejvyšší. Právě v Klasse 3 se udílel titul Mistra Rakouska. Rozhodně jsem nečekala hned na poprvé takový úspěch.

Rika po počátečním rozpačitém začátku, zacvičila sestavu pěkně, což nám vyneslo nejen první místo, ale též titul Mistr Rakouska. Byl to příjemný pocit vyslechnout si naši hymnu. Rikinka je zkrátka skvělá :-)